Bàsquet

Monitor Sergi Ferreras
Destinataris Nens/es de primària
Horari Dm i Dj de 16:30 a 18:00

Activitat d’iniciació i familiarització amb la pilota de bàsquet i l’esport, on es busca incentivar el desenvolupament motor de l’infant a través de la pràctica del mini-bàsquet.

El bàsquet és un dels esports moderns més antics, doncs la diversió i emoció que proporciona crea molts jugadors. En l’extraescolar es treballarà a partir del mini-bàsquet, que és ideal per als nens, doncs al tenir una pilota més petita, i lleugera, l’altura de la cistella i las dimensions de la pista reduïdes, etc; garanteixen en els nens una sensació d’èxit que es necessària per mantenir-los interessats en qualsevol esport. Alhora és el mitjà ideal per l’aprenentatge de tot tipus d’habilitats i destreses, podent transferir amb facilitat al bàsquet normal i altres esports de pilota amb la ma com podria ser l’handbol.

Continguts: Es començarà amb la pràctica d’exercicis de familiarització amb els elements del joc: bot, contrincant, dimensions de la pista, etc.; per entrar a la pràctica global del mini-bàsquet. Es treballarà els diferents habilitats motrius del joc: tir, bot, passada, etc. S’incentivarà la participació en diferents modalitats de competició a través deljoc i la situació real.

Objectius:

  • Prendre contacte amb els elements del bàsquet: la pilota, la cistella i l’espai de joc.
  • Dominar les principals habilitats del bàsquet.
  • Reconèixer situacions de col·laboració i oposició.
  • Poder participar en competicions de bàsquet.
  • Adquirir una habilitat suficient per poder gaudir de l’esport.
  • Compartir amb companys el joc real en un mateix equip.
  • Aprendre el sistema de puntuació del bàsquet.
Informació
Dm i Dj de 16:30 a 18:00
Pati Escola
Nens/es de primària
Sergi Ferreras