SAGRAT COR 8 LA LLÀNTIA 8

Van jugar: Aquiles Blanco, AnatolyStakhov, Iker Cortes, Juan Pablo Montoya, Izan Garcia, Carles Pedregal, Alexander Kaminskyy, Adrián Alferez i Nezar el Fakih.

Nou empat del nostre benjamí on van fer un joc de menys a més per seguir puntuant en aquesta lliga.
El primer quart va ser per oblidar, els nostres jugadors no van entrar en cap moment en el partit. A causa de diverses errades de marcatge, posicionament i precipitacions des de la porteria, van fer que el Sagrat Cor guanyés 4-0. Una part per aprendre!

El segon quart, vam començar a despertar, i així vam generar diverses ocasions gràcies a les quals ens vam avançar en el marcador. Ràpidament els locals gràcies a un penal, van agafar el rebuig del xut que va donar al pal i van fer l'empat. Tot i això els nostres encara no havien dit l'última paraula, i amb una bona transició, el nostre porter va sacar ràpidament i va deixar a un company sol contra el porter de l'equip contrari, que no va fallar per guanyar en aquest període.

Al tercer quart vam sortir a per totes, perquè una victòria en aquest, significaria que marxaríem sense conèixer la derrota i així va ser, ens vam avançar al marcador, però en els instants finals a causa d'una nova errada el Sagrat Cor va fer l'empat i deixar tot l'espectacle a l'últim període.

En el quart i últim període, va haver-hi moltes ocasions per les dues bandes, però la més clara la vam tenir nosaltres, quan vam fallar un penal que hagués estat decisiu. El marcador però no es va moure.
La setmana vinent tindrem un partit molt complicat on ens enfrontarem al líder, el Santa Anna "A", que conta els seus partits per victòries.
1,2,3 La Llàntia!!!