L’equip de Poliesportiu juga el seu primer partit de bàsquet contra el GEM “C”

Van jugar: Pol Carrasco, Mario Capilla, Nil Sánchez, Alex González, Andrea Palomo, Pau González, Pau Postigo, Lluc Postigo, Unai González, Efrem Sánchez, Izar Campos i Iker Chaves.

L’equip de Poliesportiu jugava el seu primer partit de bàsquet contra l’escola GEM “C”. Començar un nou esport no sempre és fàcil, però els nostres van entendre molt bé les normes i va ajudar a tenir  l’experiència de l’any passat.

Al primer quart vam sortir amb molt bona col·locació al camp, on els nostres jugadors tenien molt clar on posicionar-se quan l’altre equip sacava. Ràpidament ens vam posar al capdavant del marcador amb un resultat favorable de 2-0. Amb una bona defensa i uns ràpids contraatacs, Pau González va aconseguir anotar el 4-0 que ens donaria la victòria d’aquest quart.  

Al segon quart, vam tenir el domini llençant a cistella més cops que el rival, però se’ns va resistir poder anotar algun punt. L’equip contrari va aprofitar les poques ocasions que va tenir anotant una sola cistella i es va portar aquest quart.

El tercer quart va estar més igualat,  tot i que vam anotar el 2-0 aviat i vam tenir més oportunitats d’ampliar el resultat a favor nostre, de l’equip rival  ens van anotar una cistella i ens van empatar el quart.

A l’últim quart es decidiria com quedaria el resultat final del partit. El nostre posicionament va ser notable i vam realitzar una marca individual a un dels jugadors de l’altre equip, ja que havia sigut l’autor de les dues úniques cistelles del GEM. Finalment, amb una bona defensa i un bon plantejament, vam anotar el 2-0 i ens vam emportar el quart i el partit amb un resultat final de 7-9 a favor de la Llàntia.

Durant aquesta setmana treballarem aspectes de cobertura i llançament per encarar el pròxim partit contra el Sant Anna “C”.

1,2,3 LA LLÀNTIA!!!