POLIESPORTIU LA LLÀNTIA 11 - 5 GEM “C”

Van jugar: Pol Carrasco, Mario Capilla, Nil Sánchez, Alex González, Andrea Palomo, Pau González, Pau Postigo, Lluc Postigo, Efrem Sánchez, Izar Campos i Isaac El Yakoubi.

L'equip de Poliesportiu jugava el seu últim partit d'handbol contra el GEM "C". Van faltar per rotació Unai González i Nil Bernabé, també va faltar Iker Chaves.

Els petits de la casa van començar el partit molt concentrats i ràpidament es van posar al capdavant en el marcador gràcies a gols de Nil i Pau. Tot i això, el GEM va aconseguir retallar distàncies, però no va ser suficient per superar el joc dels nostres.
Al segon quart l'equip rival va començar guanyant als primers minuts, però vam saber donar la volta al resultat i posar-nos al capdavant. La bona actuació defensiva dels nostres, va evitar que ens anotessin més gols i ens vam emportar el quart.
Al tercer quart vam sortir amb les idees molt clares, tant a escala defensiva com ofensiva. Les marques individuals que vam realitzar van sortir bé i això va fer que recuperéssim ràpidament la pilota i poguéssim llençar més cops a porteries. Gràcies als gols d'Andrea, vam posar-nos al capdavant del marcador durant tot el partit.
A l'últim quart, tot i tenir ocasions per a guanyar-lo, els nostres van acabar empatant dos a dos. Finalment, vam guanyar el partit amb un global d'11 a 5 i tres quarts guanyats.

D'aquest partit ens emportem molts aspectes positius, i hem vist la progressió que ha tingut l'equip durant l'estada d'handbol.

1,2,3 LA LLÀNTIA!!!