POLIESPORTIU LA LLÀNTIA 7 - 9 SANTA ANNA "C"

Van jugar: Pol Carrasco, Mario Capilla, Izar Campos, Andrea Palomo, Pau González, Efrem Sánchez, Nil Sánchez, Unai González i Alex González.

Els més petits de la casa jugaven el seu tercer partit de lliga contra el Santa Anna “C”, rival que havia guanyat un partit i havia empatat l’altre. Els nostres, comptaven amb les baixes d’Isaac, Iker i Nil Bernabé i el descans per rotació de Pau i Lluc Postigo.

Al primer quart, els nostres van sortir descol·locats i no es van cobrir bé les marques. A causa d’això, el Santa Anna va anotar ràpidament 2 gols. Vam veure la necessitat de demanar temps mort i donar instruccions als jugadors per aclarir les marques i poder sortit amb la pilota jugada. Finalment, vam entendre quines eren les errades que estàvem cometent, però el resultat va ser favorable a Santa Anna i es va emportar el quart.

Al segon quart, ja amb les instruccions i l’estratègia donada des de l’àrea tècnica, els jugadors de la Llàntia van saber pressionar la sortida de l’equip rival i amb insistència van aprofitar les errades de l’equip contrari, que van donar lloc a un resultat a favor que ens donarien la victòria.

Al tercer quart, vam tenir l’oportunitat d’assegurar l’empat en el resultat global, però amb algunes indecisions dels nostres jugadors i un joc igualat dels dos equips, el resultat va acabar en empat. Va ser una llàstima perquè vam tenir diverses oportunitats per posar-nos al capdavant.

A l’últim quart, els dos equips empatats a punts, sabíem que era el quart decisiu. L’altre equip va apostar per treure un equip més desigual i a causa de les individualitats d’un jugador que va anotar gairebé tots els gols van emportar-se la victòria del quart i del partit. Ara només queda pensar en el proper rival, el “Santa Anna D” i treballar durant la setmana per preparar el partit.

1,2,3 LA LLÀNTIA!!!