Taekwondo

Monitor Bryan Alcazar
Destinataris Nens/es de primària
Horari Dll i Dx de 16:30 a 18:00

Activitat esportiva que desenvolupada per Bryan, campió d’Espanya de la seva categoria, donant per tant una qualitat contrastada a l’activitat. L’aprenentatge d’aquesta art marcial olímpica  fomenta en els infants uns valors molt importants en l’actual societat: el respecte, el sacrifici, l’esforç, la no violència, entre molts d’altres.

Descripció: Art marcial tradicional ideal per millorar la competència motriu dels alumnes, augmentant en alt grau el nivell coordinatiu del nen, així com qualitats bàsiques com l’elasticitat, velocitat, equilibri, força, etc.

Continguts: Començant amb l’educació en valors (respecte, esforç, companyonia, empatia, etc) i paral·lelament les tècniques de puntades es busca treballar el màxim desenvolupament de l’infant. Tots els continguts es busquen a través dels jocs de lluita, de cooperació i d’oposició, però sempre exercitant la concentració i la disciplina.

Objectius:

  • Reconèixer el taekwondo  com a eina per a defensar-se no per atacar.
  • Fomentar hàbits de respecte, disciplina, constància, concentració, etc)
  • Millorar en les principals habilitats motrius (força, resistència, flexibilitat, etc).
  • Participar en jocs de lluita com a mitjà de gaudi, de relació i ocupació del temps lliure.
  • Conèixer els conceptes bàsics i aspectes formals en la pràctica del taekwondo (normativa, indumentària, categories, etc).
Informació
Dll i Dx de 16:30 a 18:00
Aula Psicomotricitat
Nens/es de primària
Bryan Alcazar